Vurderer å kjøpe igjen..

 Vurderer å kjøpe igjen..Jeg har vært på sidelinjen i et par dager. Det er fine svingninger om dagen og det ser ut til at volatiliteten er igjen nærmest ved det man kan forvente. Jeg har vært skeptisk til markedet på kort sikt og tror man kan komme til å se 355-360 fortsatt, men det ser ut som om det er kjøpere på de svakhetene man har og det er bare sundt å konsolidere noe etter et slikt rally vi har hatt. Dette gjør også at mangen kanskje vurderer å sette penger inn igjen i markedet. Oslo Børs handler sidelengs i påvente av løsning fra EU-toppmøtet den 23. oktober og det jeg har brukt mye tid på å snakke om den politiske viljen til å finne løsninger på denne situasjonen. EU-toppmøtet, som ble noe utsatt vil etter min mening ikke skuffe markedene. Kanskje var nettopp det grunnen til at man utsatte møtet. Altså for å ha “noe” å komme med?

Uansett synes jeg det er mange aksjer som fundamentalt sett ser billige ut. Yara, Subsea, Archer, RCL for å nevne noen (i min portefølje). Ellers kom Jobless Claims omtrent inline og gjør ingenting med markedet. Kanskje Philly Fed gjør det etterpå kl 16.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>