Vi kommer til å åpne ned, men hvor langt skal vi?

Det har blitt lite oppdateringer mot slutten av forrige uka. Det er stadig uro og i går fikk vi melding om at Hellas ikke kommer til å nå budsjettmålet for å redusere underskuddet. Budsjettmålet ble satt i sammenheng med en av redningspakkene tidligere i år og det vil ikke styrke den greske troverdigheten i forhold til ytterliggere tiltak fra de andre eurolandene.

Finansministerene i eurolandene møtes i Luxenburg i ettermiddag. Blant annet skal dette diskuteres i tillegg til nye diskusjoner om European Financial Stability Fund (EFSF). Likevel har den tyske finansministeren sagt at de ikke er innstilt på å gå inn med mer likvider i fondet. Øynene på børsen rettes igjen mot statsledere og politikk, og ikke selskaper eller makrotall.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Vi kommer til å åpne ned, men hvor langt skal vi?

 1. Nintendo says:

  Det er beklageligvis slik at fokuset fremover ikke kun blir på hva statsledere/politkere uttaler seg om og hva de ikke blir enig om.

  Fokuset – og grunnen – til at markedet nå selges så kraftig av (i mine øyne er vi på langt vei ferdig), er at vi går inn i en periode hvor man vil få stagflasjon og nullvekstscenarier der de vestlige landene må ta støyten for overforbruk i lang tid. Dette gjelder spesielt i eurosonen.

  USA ser ikke så gærent ut, men sterk dollar bidrar ikke positivt til am. aksjer.

  Tror støyet fra Kina pt er overdrevent, men markedene kommer nok til å selge dette videre ned en måned til.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>