Vekter opp bjørner

efin1655l Vekter opp bjørnerSom jeg skrev i forrige innlegg virker det som om jeg er én av få som sitter med bjørner nå. Mange venter at vi blåser over 400 på Oslo Børs. Oslo Børs har de siste dagene fått store utslag på oppsiden. Markedet i går var vanskelig å time og svingte mellom +1,5% og +0,5%. Bjørnene mine har ikke betalt seg enda, men jeg holder fast på strategien og vil også se an neste uke før jeg eventuelt endrer standpunkt. Jeg synes fortsatt aksjer som EMGS og RCL er knallaksjer, det er bare det at jeg tror markedet vil falle og da kan jeg få dem kroner billigere. Jeg har kjøpt nye bjørner og mitt snitt er nå på 21,30.

De spanske gjeldsauksjonene gikk bra, det samme gjorde de italienske. Hvertfall i form av at rentene faller og at de fikk fyllt opp salget. Markedet hadde ventet bedre resultater spesielt på oppfyllingsgrad som var på 1,22 ganger tilbud. De spanske var over 4.

I går kveld sendte også Barrack Obama ut enRepublican Debate Sunday Vekter opp bjørner pressemelding som varsler nye debatter om høyning av gjeldstaket for den amerikanske statskasse. Dette kan ikke gjøres uten en ny enighet om budsjettkutt. Noen som husker den skjøre våpenhvilen mellom demokratene og republikanerne vi fikk i høst? Det er vel ikke å vente at dette blir noe roligere nå når de republikanske presidentkandidatene hamrer løs på hverandre og Obama om hverandre.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>