Vanskelig marked

Det er et vnaskelig marked i dag. Etter arbeidstallene på fredag falt markedet betydelig og påførte meg et tap. Jeg ble stoppet ut i Marine Harvest og det var like greit. Ser etter mer interessant inngang i denne aksjen som jeg mener er framtidsrettet og fornuftig å sitte på. Likevel er det usikkert når den kommer til å flate ut og snu.

Jeg har brukt dagen på å laste opp noe mer Norsk Hydro. Jeg synes aksjen ser interessant ut teknisk og fundamentalt. RSI er nede på 30-tallet etter fallet fra 42 til rett i underkant av 40. Stoploss settes på 37 kroner. Altså romslig stoploss-nivå for å tåle svingninger framover.

NHY Vanskelig marked

Ellers er resultatsesongen rett rundt hjørnet og jeg er veldig usikker på hva som venter oss i andre enden. Vi hører historier om at det har kommet få nedjusteringer i Norge i forhold til andre land, blant annet USA. Kan dette ha ført til for høye forventninger? Kanskje.

This entry was posted in Aksjehandler, Teknisk analyse and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Vanskelig marked

  1. Hvilket program/nettside er det du bruker her?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>