Inn i Yara

Markedet ser ut til å stabilisere seg og jeg plukker opp en aksje som jeg har prøvd meg i før med lite hell. Yara har falt nesten seksti kroner fra toppen og det er store svingninger i aksjen. Den er sterk i dag til tross for et fall på indeksen. Jeg kjøper 300 aksjer i Yara til pris 292,40. Med veldig tett stoploss på 289,90

Ble stoppet ut i REC på 19,60. Dessverre. Men slik er dette markedet. REC har falt uhemmet mye og jeg har ikke oversikt over hvorfor. Det gjør meg veldig usikker og husker raskt tilbake til tidligere da jeg var med fra 22 til 14,50 kroner og opp igjen. Jeg satte 19,60 som stop tidligere i dag og holdt fast på den. Jeg vurderer fortløpende å kjøpe tilbake, men avventer stabilisering i markedet.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Inn i Yara

  1. Frank says:

    Kva gjer du iforhold til REC? Long?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>