Ut av REC inn i Bulls

Da har jeg gjort en omrokkering. First Solar kom med tall i går og gjør som resten av solselskapene, guider noe ned. Jeg tror ikke jeg får ytterliggere betalt i solaksjer nå enn hva man gjør i andre sektorer. Jeg har solgt REC på 19,75.

Statoil har vært svært sterk. Resten av oljerelaterte aksjer kommer etter og Yara ser ut til å ha bunnet ut i denne omgang. Det lover godt for utviklingen av OBX-indeksen og jeg kjøper OBX Bulls. 1000 @ 77,20

Jeg tror vi vil få en bra dag utover ettermiddagen og ettersom det ser ut til å roe seg noe i Midt-Østen for denne gang, roer også oljen seg. Dette er bull for verdensmarkedene og jeg ser for meg jevn stigning i USA i kveld og Asia mandag morgen tidlig. Vi får se. Jeg er i hvert fall bull til markedet slik det er nå.

Jeg ser også mange interessante case. Seawell og EMGS har fått mye juling og jeg tror man kan begynne å kjøpe noe igjen. Northland Resources synes jeg ser interessant ut. Bare så synd at disse i en viss grad fikk fart på seg i dag.

Bruk gjerne chatten nedover høyresiden for å kommunisere med meg og andre aksjeinteresserte. Fortell gjerne hvordan du posisjonerer deg og ditt syn på markedet generelt.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>