Ut av PGS

Oslo Børs har hatt en fin dag i dag og jeg har fått en fin trade i PGS. Likevel skulle jeg ønske meg noe mer. Grunnen til at jeg selger er rett og slett usikkerhet knyttet til indeksen. REC og Seawell vil jeg holde på, mens PGS selges for å ta ned eksponeringen. Dow Jones Index snur ned fra 11 900 altså helt i tråd med 30-dagers glidende.

Jeg tror det kan være duket for ytterliggere nedgang over helga og kan risikere å dra på meg noen bjørner før jeg tar helg. Hva tror dere?

1200 PGS solgt på 86,30.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>