Ut av emgs. Inn i gjødsel

Det vil seg ikke for EMGS. Det hjelper ikke at det skulle ut en post på 20 millioner aksjer. Det skaper et overheng av tradere som sitter med tap. Jeg tror aksjen vil være under press i noen dager til og selger med tap.

Grunnen til at jeg selger er at jeg synes Yara ser interessant ut. Den har falt fra 334 på kort tid og jeg synes det begynner å bli i meste laget. Jeg prøver meg på å time bunnen og laster inn 300 aksjer. Snittkurs på 313.

This entry was posted in Aksjehandler. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ut av emgs. Inn i gjødsel

 1. Da ble vi enige om at det var overheng i EMGS :) hehe. Liker Yara bettet ditt, selv om jeg ikke tør å gjøre det selv. Noen ganger svinger den aksjen altfor mye for meg :)

  Får du lånt aksjer hadde jeg vurdert en short i Frontline, fordi ratene faller som fy. Flere kunder av meg ville shorte, men jeg fikk desverre ikke lånt inn aksjer.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Ja, det var vel egentlig godt å komme ut av aksjen. 20 millioner aksjer skaper uro. I tillegg var det jo ingen av de større innsiderne som kjøpte noe som helst av det.

  Yara ble tung og jeg tapte vel nesten 10 kroner pr. aksje. Likevel synes jeg det var greit å ta det. Alltid risky å prøve å time en nedgang. Da kan man fort bomme.

  Frontline er et spennende bet på nedsiden. Alltid kjekt med aksjer som har klare triggere som man har oversikt over. Fikk ikke lånt her heller :)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>