Update

Jeg ser fortsatt etter inngang i andre aksjer, men det var meget surt å se at Seawell dro av gårde i dag igjen. Jeg hadde i utgangspunktet lagt inn en kjøpsordre på 31,50, men det ser ikke ut til å få fyll i ordren. Aksjen viser muskler etter stengetid i går med å følgende melding: Seawell kjøper Gray Wireline fra Centre Partners for157,5 millioner dollar på gjeld- og kontantfri basis. Det opplyses i en melding torsdag. Seawell bruker eksisterende kontantreserver for å fullføre oppkjøpet.

Ellers kom også Atea med meldinger om dagen. Blant annet for et par dager siden valgte Microsoft Atea som partner i det norske markedet. Atea har en stor andel av det offentlige markedet på IT-siden og er dermed ikke så konjunktursårbart som andre selskaper i bransjen. I tillegg ser man en formidabel vekst i bruk av IT i det offentlige med både samhandlingsreformen og ikke minst IT-sikkerhet som er i fokus om dagen. Jeg har tro på denne aksjen framover.

Ellers holder REC seg greit om dagen og jeg ser fram til brudd på 18-tallet.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>