Tilbake!

Jeg synes markedet ser bra ut etter en liten pust i bakken. Jordskjelvet rystet Japan, men etterdønningene gjorde også meg shaky og jeg tok fleres råd om å ta meg en liten pause både fra trading, men også blogging. Egenkapitalen ble også ristet ned, men ikke værre enn at det kan la seg gjøre å komme tilbake med bra tradingpower.

Nå ser det ut til å roe seg noe. Markedet er mer stabilt og volatiliteten er langt mindre. Libya er priset inn, Fukushima ser ut til å være priset inn.

Jeg er glad for at jeg traff med mine spådommer om Yara, men traff for tidlig. FN kom tidligere med en rapport om at matproduksjonen i U-landene bør fordobles. I tillegg nærmer det seg gjødselsesong. Jeg tror vi ser Yara i 300 igjen i løpet av et par uker.

Norsk Hydro har jeg også vært inne på tanken. Aluminiumsbehovet er enormt etter ødeleggelsene i Japan. I tillegg er Hydro generelt gunstig priset. Kanskje er det også tid for rally for produsentene av innsatsfaktoren for aluminumium, jernmalm. NAUR er interessant i så måte.

Vi får se. Megleren min tipset om å komme meg inn i TSU rett etter meldingen om god gassflyt i en testbrønn. Jeg kom inn med 12 000 aksjer på 1,18 og kan dokumentere dette på oppfordring icon wink Tilbake! Det er den eneste posisjonen jeg har hatt den siste tiden.

Uken som kommer ønsker jeg meg en liten dipp igjen for å få en inngang i kanskje spesielt Norsk Hydro. Vi får se. Jeg er i hvert fall tilbake med oppdateringer fra aksjemarkedet fra i morgen av.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tilbake!

  1. TSU says:

    Sitter selv med en del TSU aksjer med snitt rundt 1.10 som jeg har tenkt å sitte på i et par år gitt at det ikke kommer negative fundamentale nyheter. Kommer mld nå iløpet av uka som vil/kan alt fra 3-5 gange resultatene fra forrige børs melding. Kurstriggere vil komme på løpende bånd dette året. Lykke til!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>