Tatt profitt i Seadrill. Inn i cruise..

Da har jeg tatt profitt i Seadrill på 196, 20. Altså nesten seks kroner gevinst. Ble en fin trade dette. Jeg er usikker på om denne vil løfte seg mot 200 de neste dagene, selv om jeg i utgangspunktet er positiv.

Jeg har brukt kjøpekraften min på å kjøpe meg inn i en aksje som de siste ukene har fått noe juling. Royal Caribbean Cruiselines har rastf ra toppen på 266 og nedom 244 -tallet og nå på vei oppover. Jeg synes bevegelsen er interessant og med tanke på at Carnival som er en av konkurrentene legger fram tall i morgen, ønsker jeg å være eksponert. Makro viser mer kjøpekraft til blant annet ferier og jeg regner med at Carnival vil levere gode tall og ikke minst guide sterkt framover. Dette vil dra med seg RCL. Jeg ser etter 10-15 kroner i løpet av et par dager.

Ellers er REC fortsatt svak etter melding om tyske subsidiekutt, men som jeg har sagt tidligere: Subsidiekutt er et grep man kan gjøre fordi bransjen produserer stadig billigere. Dette er kortsiktig støy og tar ikke behovet for alternative energikilder vekk.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Tatt profitt i Seadrill. Inn i cruise..

 1. Anonymous says:

  Vurderer du fortsatt Atea, AH? Syns REC fortsatt virker svak, jeg.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Pingback: Bred oppgang! | Aksjehandleren

 3. REC kommer i dag så det suser. Men enig med deg når du kommenterte at REC er svak. Den er veldig vanskelig å beregne, men jeg har som sagt tro på sektoren og aksjen.

  Ellers så vurderer jeg fortsatt Atea. Jeg har dratt dem fram et par ganger nå og jeg er fortsatt bull til aksjen. Den er i et solid og stigende IT-marked (hvis noe slikt finnes).

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>