Tatt profitt i Hydro, inn i Seawell

RSI’en begynte å bli faretruende høy i Norsk Hydro og jeg selger med god profitt på 43,80. Altså litt over 1,50 i fortjeneste pr aksje. Jeg ser an aksjen framover, men er usikker på om jeg går tilbake på en stund. Likevel skal det sies at Alcoa, en av de store konkurrentene til NHY i USA, ble oppgradert av Deutsche Bank i går og blir dratt fram som en god mulighet i dagens marked. Aluminiumsprisene stiger fortsatt.

Jeg brukte kjøpekraften til å plukke opp en aksje jeg tidligere har omtalt nemlig Seawell. Denne falt fire prosent i går på grunn av én selger den siste halvtimen. Det gir gode innganger. Jeg plukket 3000 Seawell på 36,30. Vi får se hvor lenge jeg holder på den, men jeg har omtalt denne som et mer langsiktig case. Seawell opererer blant annet med mye humankapital gjennom konsulentoppdrag og lignende. Vi får se.

Posten er rettet opp etter tips fra Aksjespekulanten icon smile Tatt profitt i Hydro, inn i Seawell

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Tatt profitt i Hydro, inn i Seawell

 1. Hello!

  Seadrill har de mest avanserte og nyeste riggene i verden, og Seawell yter tjenester til riggoperatørene og oljeselskapene som f.eks brønnintervernering, bemanning, konsulentvirkshomhet etc. Se på det som å selge bøtter og spader til gullgraverne, de er altså en “service” bedrift til olje/drilling sektoren.

  Jeg tror det er godt potensialet i aksjen til 38 kr, der den toppet ut forrige gang.

  Følg med på REC, den ser ut til å ha bunnet, og nå snur sentimentet i sektoren. Vi begynte å jobbe denne i går, og det er svært få tradere som eier aksjen siden den har underperfomet i hele desember.. Det blir festlig når volumet VIRKELIG kommer inn i aksjen ;) hehe

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Takk for kommentar og ikke minst takk for oppretting av feil. Har hatt et inntrykk av at de har en del eldre rigger på grunn av en eller annen analyse jeg leste angående bestillinger av nye rigger. Beklager dette. Er ikke alltid at jeg får kvalitetssikret alt jeg sier. Jeg er fortsatt en glad amatør :)

  Er veldig glad for at jeg har hatt tålmodighet i REC. Solsektoren var veldig bra i USA i går og flere solselskaper signaliserer økt etterspørsel. Holder på den ei stund til.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>