Taket på 367..

20 17 gaa opp og ned Taket på 367..Drar vi gjennom eller stopper det igjen og faller ned mot 355 – 360? Vi vet resultatet ved close. Stenger vi over er det veldig sterkt, men jeg er veldig usikker nå. Det er nesten drøyt å få høydeskrekk på dette nivået, men kanskje har rallyet gått for fort til å få med seg nye penger underveis. Kanskje bør vi få en liten selloff for å dra inn friske penger i markedet. Vi ser at volumet fortsatt er noget tynt for å ha helt troen på draget.

Likevel er det jo fortsatt mye bra som kommer inn av makrotall. Både detaljhandel og importprisene steg over forventning. Disse fikk vi levert før i dag og førte til nok et drag opp. Det ser ut til at det er gode makrotall som kan dra oss videre. Michigan forbrukerindeks kommer 1555. Den kan også gi ytterliggere løft for markedet.

Ser jo uansett at jeg solgte av PGS for tidlig, men fikk rett i draget ned i går og mener det er fare for fall fortsatt. Likevel sitter jeg ca 70-75% eksponert totalt fordelt på seks forskjellige aksjer slik det er nå.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>