Subsea og Royal Caribbean Cruise

th 274221 Subsea og Royal Caribbean Cruiseer to av aksjer jeg har i porteføljen min. Subsea er i ferd med å gjøre endringer i sin portefølje og er interessert i et mulig salg av NKT Flexibles. Verdien av et slikt salg ligger langt over det Subsea har registrert eierandelen i selskapet som i sin egenkapital. Dette gjør at det kan ligge noen kroner på oppsiden. Basert på DNB Nor Markets estimater er det snakk om 3,4 kroner. DNB Nor Markets gjentar sin kjøpsanbefaling og kursmål på 180 kroner. Jeg sitter stadig selskapet som jeg har svært tro på.

Ellers kom Carnival, verdens største cruiseselskap, med tall i går. Dette er som regel en veldig sterk indikator for hvordan RCL vil utvikle seg framover. Tallene kom inn bra og slo estimatene med et resultat pr. aksje på 1,69 dollar. Det var ventet 1,63. Likevel guider de noe ned for andre halvdel i 2012. De har færre ordrer som for i år, men salgene er gjort på høyere pris. Sektoren er lavt priset og RCL har gått fra 275 til dagens kurs på 145 siden nyttår. Jeg har en inngang i aksjen på 129,90 og vurderer en gevinst på 12-15 %. Jeg vil se an fram mot åpning i USA.

REC ser sprek ut. Endelig noen som er positive. Det vil slå godt an og REC kan få seg en fin tur oppover. Likevel er overhenget med aksjer som skal ut enormt fortsatt med mindre Orkla bestemmer seg for noe annet.

Av makro kommer det bruktboligsalget for august fra USA kl 16.00, men hovedfokuset vil være på kommunikasjonen fra Federal Reserve kl 20.15. Det er flere utfordringer for Fed, men en av de store er meningssammensetningen i FOMC der hvor tre hauker trolig vil gjøre det vanskelig å sette i gang en massiv QE3. Republikanerne har advart FED mot å blande seg inn. Vi får se. Det er i hvert fall en enorm marketmover, nærmest uansett hva FED kommer med.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Subsea og Royal Caribbean Cruise

 1. Alan says:

  What i do not understood is in reality how you’re not really a lot more well-favored than you might be now. You are so intelligent. You understand therefore considerably in terms of this matter, produced me in my opinion consider it from so many varied angles. Its like men and women aren’t involved unless it’s something to accomplish with Woman gaga! Your own stuffs excellent. All the time deal with it up!

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Hi, I do think this is an excellent site. I stumbledupon it ;) I
  will revisit yet again since I book marked it. Money and freedom is the
  best way to change, may you be rich and continue to guide other people.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Gidget says:

  Tɦat iis a really good tip pɑrticularly too those new to the blogosphere.

  Brief but very precise information… Thanks for sharinց this оne.
  A must read post!

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Great blog you’ve got here.. It’s difficult to find high quality writing
  like yours nowadays. I seriously appreciate people like you!
  Take care!!

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Wow! At last I got a weblog from where I be able to
  in fact get useful data concerning my study and knowledge.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Burton says:

  I got this web site from my pal who shared with me concerning this website
  and now this time I am browsing this web page and reading very informative
  posts here.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>