Subsea leverer, men selges..

Subsea leverer tall for Q3 og leverer. Likevel selges aksjen ned på melding om at flere amerikanske fond selger seg ut av aksjen. Tallene er første rapport etter sammenslåingen mellom Acergy og Subsea 7 slik at det kan være noen faktorer som analytikerne ikke har hatt helt kontroll på. Selskapet melder om et resultat etter skatt på 172,80 millioner dollar i 3. kvartal 2011. Ifølge Reuters var det ventet et resultat på 139 millioner dollar. Selskapet har en ordrereserve på 7,9 mrd dollar noe som er stabilt fra Q2 og en del av dette skal komme som omsetning i løpet av 2011 allerede. Over halvparten ligger som forventning i 2012. I tillegg melder rapporten om at det er forventet vekst i alle markeder selskapet opererer. Spesielt utenfor Brasil. Operasjoner i Nordsjøen forbedrer marginene fra år til år. Jeg mener dette nedsalget er en kjøpsmulighet når aksjen er ned 6,5%.

Ellers henter markedet seg inn igjen noe fra gårsdagens fall. EUs ledere melder om at de har kalt inn Hellas til møte i dag og i morgen. Hellas er også kalt inn til G20-møtet som også arrangeres i løpet av uken. Markedet i dag kan få et løft mot slutten av dagen knyttet til arbeidstakerne som kommer senere i dag, ADP-tallene er en beregning om hvor mange arbeidsplasser det skapes i USA i løpet av forrige måned. Et godt tall her vil i hvert fall klare å få fokuset over på realøkonomiske trender, framfor Papandreous’ soloutspill. ADP-tallene er ventet inn på 110 000. Tall og vil altså vise økende antall arbeidsplasser i USA.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>