Stoploss.com

Jeg bør skifte domene denne uka til soploss.com. Jeg gikk rett i stoploss i PGS på 85,95 og i RCL på 246. Jeg sitter nå uten posisjoner. Jeg synes markedet er utrolig vanskelig og er glad for at jeg er cash i kveld. Likevel kommer jeg sikkert til å prøve meg noe på longsiden i morgen også, men veldig forsiktig og med stoploss. Noen som har en følelse for hvordan markedet går?

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Stoploss.com

 1. Njål Johnsen says:

  Som følge av uroligheter i midtøsten solgte jeg unna halve portefljen i dag tidlig, jeg turte ikke mer. Gikk på en del tap, men ikke verre en at det var akseptabelt.
  Satte samtidig jeg hele potten inn på Statoil i dag tidlig.
  Meglern ringte meg kl. 16 og vi ble enige om å selge Statoil med det resultat at hele tapet mitt ble dekket inn på dagens Statoil-oppsving. Flaks med den.
  Min mening nå om dagen er å ikke sitte long…..foreløpig hverfall.
  Ta raske trader….inn/ut på dagen, bruke stop loss.
  Lykke til folkens….

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Er veldig enig i kommentarene dine Njål. Bra du kom inn i Statoil før oppgangen og fikk gevinst. Det er alltid en tommelfingerregel ikke vedde mot markedet. Det gjorde jeg et par ganger midt i en kortsiktig korreksjon og fikk svi noe for det. Jeg avventer fortsatt inngang. Synes det er noe usikkert fortsatt her.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>