Stanger i taket nok en gang.

Vi nærmer oss 445 på Oslo Børs og stigningen fra 415 nivået har kommet på relativt tynt volum. Jeg er veldig usikker på om vi klarer å bryte denne gangen ettersom alle forsøk de tre siste månedene har resultert i et større salgspress. Jeg tror det samme vil skje nå og det kan være greit å ta av litt risiko nå.

Jeg dro fram NAUR i går og i dag melder de om at de har en intensjonsavtale i forhold til transport av jernmalm fra nord-Sverige til Narvik. Aksjen stiger.

Ellers stiger jo TSU jevnt og trutt. De er i ferd med å kjøre syretester på intervallet som fikk aksjen til å dra av gårde i forrige uke. Melding om resultat ventes i løpet av kort tid og jeg sitter fortsatt i aksjen. Jeg tror den har mer å gå på og jeg ser ikke bort i fra at vi ser 2-tallet i løpet av uka. Likevel: Det er knyttet stor risiko til aksjen.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Stanger i taket nok en gang.

 1. Finn says:

  AH. Du bør seriøst vurdere å endre handelsstrategi. Jeg ville kuttet i den hyppige tradinga, og sittet på noen aksjer på en 3-6mnd sikt, evt sette deg opp en grense på +-10% for salg. Alt bevegelse innenfor grenseverdiene er en hold. Velg noen sektorer du har tro på. Drittaksjer som TSU eller QEC er sikkert spennende, men du vil fortsette å tape penger resten av livet. Lykke til videre.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Jv says:

  Hva slags megler bruker du som anbefaler TSU? :)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Vi har en på desken her som trader mye TSU, og tydeligvis er aksjen meget risikofyllt, for jeg ser hvor bustete han er på håret til tider ;) hehe.

  Jeg synes markedet er “tricky” om dagen, og når jeg går ned på enkeltaksjer så sliter jeg med å finne gode argumenter som gjør meg panserbull.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>