Solgt Seawell på 39,50, inn i ny trade

Da har jeg tatt tre og ei halv krone i profitt per aksje jeg hadde i Seawell. Jeg selger fordi jeg trenger kjøpekraft for å gjøre en veldig kortsiktig trade på tampen av uka. Traden strekker seg fra i dag til mandag formiddag.

Traden er å kjøpe Subsea. De skal fusjoneres med Acergy og blir et av de store selskapene på Oslo Børs og etter det jeg forstår sørger dette for at mange fond og andre skal vekte seg noe opp. I tillegg handles nå Subsea med ca 1,5% i rabatt i forhold til Acergy. Dette skal harmoniseres på mandag da det nye selskapet blir hetende Subsea (SUBC). Jeg tror det kan være et par prosent å hente på noen timer åpningstid.

600 Subsea 7 kjøpt på 161,50.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>