Solgt REC og EMGS

Da er jeg uten posisjon i rec for første gang på veldig lenge. Jeg syntes ikke guidinga i q4-rapporten var overbevisende og ser ikke helt hva som skal dra aksjen mot nye høyder enn evt nye storkontrakter. Det vil produseres mer, men prisene skal ned. Det effektiviseres, men subsidiene kuttes. Jeg synes ikke det høres ut som en vinneroppskrift de neste ukene. Rec stiger på grunn av solaksjene i Usa og jeg bruker anledningen til å selge.

I tillegg har jeg solgt halve emgs posisjonen rundt 13. Sitter fortsatt med 4000 aksjer i selskapet jeg har veldig tro på framover.

Ellers er det bull stemning og jeg går inn i helgen med 2500 obx bulls på snitt 77,10. Fornøyd med inngangen, men selger ikke for den har gått ei krone til på mandag icon smile Solgt REC og EMGS

Ha ei flott helg med solskinn og lange svev.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>