Solgt Norsk Hydro, øker i sol

Da har jeg solgt ut resten av Norsk Hydro. Jeg har fortsatt tro på selskapet, men  man skal ikke undervurdere motstanden på 45 kroner som vi ligger tett opp til. Jeg fikk en del hundrelapper i profitt og er fornøyd med det. 3000 aksjer solgt på kurs 44,85.

Jeg bruker kapitalen på å gå ytterliggere inn i solselskapet REC. Dette blir en trade som med Hydro i går, halvparten skal ut før stengetid. Solsektoren var suveren i USA i går og jeg tror vi kan få et drag i aksjen utover dagen. 5000 aksjer kjøpt på kurs 20,35.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>