Solgt HRG. Inn i NHY

Jeg er ikke komfortabel med å sitte i Hurtigruten over lengre tid. Den svinger veldig og ettersom planen ikke funnet, selger jeg unna. Jeg skulle jo heller sittet i RCL, men prioriterte å ta profitt. Jeg brukte ledig kapasitet til å kjøpe Norsk Hydro som har ligget noe etter de siste dagene, til tross for meget sterk aluminiumpris. Jeg har kjøpt 2500 aksjer på 42,25. Vi får se om retningen fortsetter i morgen.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>