Solgt halvparten av REC

Som Frank sier i en kommentar til forrige post. REC ser bra ut og kan gå langt. Likevel selger jeg halvparten av posten min på grunn av motstanden ved 21 kroner. Pr nå ligger det ute 70k på 20,98, 200k på 20,99 og nesten 700k på 21 blank. Det skal en del til for å bryte dette, men det kan skje.

Uansett har jeg tatt (dyr) lærdom av å være overeksponert i en aksje og holder meg derfor til planen med å selge ut de 5000 aksjene jeg tok inn i dag tidlig på 20,95. Altså 60 øre profitt intradag icon smile Solgt halvparten av REC

Ikke misforstå! Jeg har fortsatt klokkertro på solsektoren og REC. Sitter fortsatt med 5k.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Solgt halvparten av REC

 1. Martin says:

  ser ut som om noen har fått øyene opp for når endret det seg på 21kr, til 300 000aksjer fra 700 000. hadde vært fint om det hadde gått over :)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Hehe. Jada, hadde vært alle tiders om den gjorde det, men har mine tvil. Sterk motstand og RSI som er i taket (85-90). Jeg ville holdt meg unna til den har konsolidert litt. Den skal over 21, men kanskje ikke i dag :)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Martin says:

  Det var da som svarte.
  jeg sitter på noen REC aksjer som jeg har hatt lenge… hadde jeg lest dette litt før, så kunne jeg kvittet meg med de og frigjort litt kapital for andre “prosjekter”.

  Kan jeg forresten spørre hvordan du handler aksjer? Megler eller via nettbank og hvor høy kurtasje du betaler?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Hehe. Hvis du følger meg på facebook eller twitter får du oppdateringene, dog ikke kommentarene. Er det noe jeg har lært av å sitte i REC er at jeg ikke skal psykes ut på grunn av svingningene. REC skal over 21. Husk at REC outperformer i dag. Kommer det et drag, kan den fort gå tre-fire prosent.

  Ja, bare å spør :)
  Jeg bruker megler og betaler min andel kurtasje. Det betaler jeg med glede også. Jeg synes det er veldig behagelig å ha noen øyer på markedet for meg. Jeg jobber og er ikke alltid tilgjengelig ved PC, da er det greit å ha noen som ringer hvis det er muligheter der ute..

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>