Solgt halvparten av Hydro, inn i Yara

Da har jeg tatt profitt på halvparten av posten min i Norsk Hydro akkurat som jeg varslet tidligere i dag. Jeg er ikke komfortabel med å overnatte med en så stor post og selger derfor 3000 aksjer. Jeg sitter altså med 3000 igjen med snitt 44,21.

Steve Jobs meldte seg sykemeldt på ubestemt tid i går og Apple åpnet som ventet godt ned. Jeg tror den drar med seg IT-sektoren noe ned og ser også at Atea er tung på en ellers positiv dag. Jeg har tidligere nevnt Atea som en mulig investeringskandidat og vurderte å benytte anledningen til å plukke noen aksjer der. Selskapet har en stor kundebase blant offentlige aktører og er Europas tredje største leverandør av IT infrastruktur.

Jeg kjøper et annet selskap. Yara har forsøkt seg to ganger på 350 og bikket ned igjen. Jeg tror den etablerer seg godt over 350 i morgen og kjøper 300 aksjer der på grunn av gode landbruksrapporter og stadig stigende urea-priser.

Solgt 3000 Norsk Hydro @ 44,65

Kjøpt 300 Yara @ 349,50

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>