Solgt Bear, doblet i DNB

 Solgt Bear, doblet i DNBDa har jeg solgt unna bjørnene mine og gått long i DNB. Aksjen har falt vesentlig etter kvartalsrapportering og har selvsagt blitt med ned når markedet har gått. Situasjonen i de europeiske finansmarkedene, spesielt det spansek, er dystert. Likevel velger jeg å tro på at den spanske politiske ledelse signaliserer tiltak i forbindelse med kabinettmøtet i morgen. Vi har allerede fått nyheten om at den spanske stat går inn med 45% eierandel i den fjerde største banken i landet Bankia. Bankia er tidligere, 2010,  sammenslått av sju mindre banker. Dette er fortsatt en trade fram til morgendagens møte, godt hjulpet av at det er potensial på oppsiden på indeks i løpet av de to neste dagene.

Mitt nye snitt i DNB er 58,775.

Oppdatering fredag kl 17:

Stoppet ut i DNB på 59 kroner. Det svinger voldsomt i markedene og banksektoren er utsatt. Jeg satte en stoploss på 59 kroner og gikk rett i den. Sitter nå uten posisjoner og venter på at dette skal riste av gårde.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Solgt Bear, doblet i DNB

  1. Kredittkort says:

    Flott at du doblet i DNB. Kunne likt et innlegg om Facebook-aksjen. For min del synes jeg den er svært overpriset.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>