Snittet ned i REC

Oslo børs er noe svak og det kommer ingen signaler fra USA utover ettermiddagen. Jeg tipper at indeksen vil være i dette området utover ettermiddagen også. Støtten rundt 438/440 ser ut til å være fin og jeg bruker anledningen til å snitte ned i REC. Den faller bra i dag og jeg ser på dette som en kjøpsmulighet før USA åpner igjen i morgen.Ytterliggere 3000 aksjer kjøpt på pris 20,75. Nytt snitt 21,13

Oljen er sterk og jeg beholder PGS fortsatt med stoploss på 86,90. Jeg tror ikke indeksen skal nevneverdig ned og samler nå krefter for å etablere seg over 440 for denne gang.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Snittet ned i REC

  1. Meningsløst fall i REC. Vi er nå akkurat på støttenivået 437,5 på indeks og REC er ned 5,5%. Soleklar kjøpsmulighet etter min mening. Jeg ser for meg å snitte ytterliggere ned nå og selge ut en del på åpning i morgen.. Hva tror dere?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Oljeprisen går i taket i kveld, og har steget nesten 10% siden i går pga.krisen i Libya. Jeg frykter vi står foran en korreksjon i aksjemarkedet fordi investorene ønsker “risk off”, men jeg håper jeg tar feil :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>