Skeivt etter elendig timing

Vanvittig dårlig timing for min switch. Markedet har dratt seg videre og jeg sitter skeivt. EMGS har gått som ei kule og gevinsten kunne vært meget større. Likevel kan jeg ikke forstå hvorfor dette markedet drar seg videre nå. I går kom industriordrene inn langt under det som var ventet og er negativ, likevel kom USAs BNP inn på +3% i dag. I dag skal Bernanke snakke og det blir interessant å høre. Jeg synes det blir vanskeligere og vanskeligere å sitte og vente på et fall som tydeligvis ikke vil komme. Dow Jones har ikke på 86 år hatt en så lang periode uten fall på over 1%. Slike ting er vanskelige å forutse…

Legger ved en liten artikkel om “veggen av bekymring” som lurer i bakgrunnen og som jeg trodde skulle slå til langt tidligere.

This entry was posted in Aksjenyheter. Bookmark the permalink.

3 Responses to Skeivt etter elendig timing

 1. Hei AH!

  Skjønner du er i bjørner og har vært det en stund, hva synes du nå, når børsen virker å møte litt motstand, understøtter det short-caset ditt??

  Har fulgt Emgs selv og har vært bull, hvilket run.. Fort gjort å ta litt tidlig profitt i en sånn aksje. Men god profitt likevel:-)

  Ellers må jeg få si du har en bra blogg, er innom både titt og ofte:-)

  God helg!

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Det som er frustrerende i dette er at det som jeg vurderte skulle komme til å skje, har skjedd. Men da likevel uten å bremse stigningen. Vi er etter min mening inne i en resesjon og etter hvert ser tallene ut til å understøtte dette. Jeg er veldig spent på BNP-tallene framover. USA steg noe, Eurosonen synker, Kina nedjusterer og i kveld kommer Australia (uten at det er noen ledende indikator).. Hva tror du?

  Jeg tror i hvert fall at vi får EMGS billigere igjen. Fallet i dag viser jo hvor bratt den faller når den er i gang..

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 3. Hei igjen!

  Selv relaterer jeg nedgangen til at vi var på slutten av resultatsesongen, typisk med en liten nedgang da. Samt nedgraderingen av vekst-estimatene i Kina.

  USA kommer inn med gode makrotall, Europa litt mere usikkert og nå nedgraderingen i Kina. Det er situasjonen slik jeg ser det. Viktig at arbeidsmarkedstallene i USA til fredag innfrir.

  Kom heldigvis med en kommentar om at flere mente tiden var inne for litt korrigering på min egen blogg forrige uke, heldig med den.

  Så DNB Markets fjernet EMGS fra sin portefølje og her reagerer han ned med markedet. Ikke unaturlig med en slik reaksjon ned etter den sterke oppgangen.

  Keep up the good work!

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>