Seawell over 38 og REC i 25?

Dagen i går var preget av usikkerhet om den lenge annonserte korreksjonen fram til 1430. Da kom arbeidstallene og det er veldig lenge siden, hvis noen gang, at tallene var så bra. Korreksjonen kan vente litt til.

I går kom det også melding i REC om at S&P ser bedre etterspørsel etter varene til selskapet og de venter vekst i kundebasen. Flere solar-selskaper sier at prisveksten flater ut, men produksjonskostnadene går ned og at etterspørselen øker. Dette forklarer noe om hvorfor jeg er så standhaftig i å beholde REC. S&P opererer med et kursmål på 25 kroner, noe som er et stykke unna. Likevel er det positivt at det blir satt fokus på verdiene i selskapet og markedet det opererer i. Jeg tror vi ser REC på 20-tallet om ikke lenge.

Seawell ser frisk ut i dag også. Den hadde en liten nedtur dagen jeg kjøpte den. Megleren ringte meg å tipset om at Oslo Børs så veldig toppish ut. Han fikk meget rett i det og markedet sank nesten 1,5 % fra jeg fikk telefonen til det snudde opp igjen. Vi ble likevel enige om å beholde posisjonene. Mye på grunn av at selskapet er så sterkt om dagen og det jeg eventuelt tapte på tirsdag ettermiddag, kom til å være tjent inn i igjen før fredagen kom. Det er allerede gjort og vel så det.

Med andre ord. Jeg sitter rolig foreløpig, men snuser stadig etter den kommende korreksjonen. Noen tips?

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Seawell over 38 og REC i 25?

 1. Enskilda melder om gode synspunkter på Seawell. De hever kursmål fra 44 til 50 kroner. Dette er suverent og aksjen skyter i været i dag. Har touchet 40. Ser an kontinuerlig når jeg vil ta profitt. Selv om dette er et mer langsiktig case enn bare noen dager, skal man alltid vurdere å ta 10% profitt..

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Finn says:

  Har du et nivå på osebx som gjør at du vil gå inn i BEAR?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Hei Finn. Nei, har ikke det, men vi skal ha respekt for at det danner seg en dobbel topp på 445. Likevel kom det så bra tall i går at jeg tror det fortsatt er noe mer kraft i markedet til å stige inn i morgendagen. Har satt et stoploss nivå i Seawell på ca 38.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Martin says:

  Hei

  Jeg har fulgt deg en liten stund nå, og liker det du skriver og prøver å få med meg hver post.
  Men jeg lurer litt på hva du synes om NEC?

  en annen liten ting, er det mulig for deg å sette tidspunkt på postene dine sammen med datoen? hadde vært gøy (i alle fall for meg) å se når du postet i forhold til hva som skjer på børsen :)

  Keep up the good work!

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Hei. Takk for kommentar Martin.
  Jeg kjenner ikke til NEC så veldig godt, men jeg gikk på en smell i QEC for en stund siden og har bestemt meg for å ikke se meg tilbake til skifergass. Gass er veldig lavt priset og det er mye usikkerhet knyttet til miljøaspektene og konsekvensene. Likevel har det blitt mer fokus på verdiene i sektoren ved at det har blitt kjøpt nye felter. Dette er positivt. Kjenner dessverre for lite til selskapet.

  Skal se hva jeg får gjort med klokkeslett. Må da finnes mulighet for det? Oppdaterer uansett Twitter og Facebook når jeg har skrevet noe :)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>