Selg når alle roper bull

Det er vel en et klart signal på at det skal selges når de aller fleste er i ferd med å snakke om det flotte bullmarkedet vi er på vei inn i. Jeg klarte ikke å forutse uroen i går og jobbet ut fra hypotesen om at ting var i ferd med å roe seg ned og at det meste av uro var priset inn i markedet. Det var det ikke og jeg gikk fra en bra dag med pen gevinst, til en dårlig dag med solid tap. RCL sto for det meste, men Yara og OBX bulls bidro også rikelig.

USA dro seg solid ned og Asia fulgte etter i morgentimene. Oljeprisen stiger. Hørt det før?

Dagen i dag er i utgangspunktet fullspekket med tall. ADP-tallene blir de desidert viktigste og de kommer litt over kl 14 i dag. Viser de at den amerikanske økonomien er på bedringens vei og at det skapes nye arbeidsplasser fra måned til måned, kan dette overskygge midlertidig uro i Midt-Østen. Dette kan gi en veldig morsom ettermiddag på børsen. Hvis tallene ikke kommer inn ok og meldinger strømmer på fra Midt-Østen kan det derimot bli meget stygt. Forsiktighet og tett stop-loss er i hvert fall dagens mantra, men jeg sitter på longsiden enn så lenge.

Jeg sitter nå i de to sistnevnte pluss noe REC jeg dro på meg i går ettermiddag.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Selg når alle roper bull

  1. Arne says:

    Har fulgt litt med her i det siste. For det første: Hva mener du er long?
    For det andre, ser det ut til at du har fått sterke følelser for tre-fire aksjer.
    Men for all del, setter pris på det du skriver! Stå på!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>