Seadrill

Jeg er glad for at jeg traff med REC og anbefalte å være forsiktig i aksjen. Nå ser den bedre ut. Likevel vil jeg dra fram en annen aksje som jeg synes begynner å bli spennende. Seadrill har beveget seg svakt de siste dagene, til tross for stigende oljepris. I dag ble det meldt om kontrakt til Seadrill uten at aksjen beveger seg nevneverdig.

Kursutvikling de siste seks måneder:

 Seadrill

RSI de siste seks måneder:

 Seadrill

Som dere ser har kursen danset rundt 200 kroner i flere uker. Med gårsdagens fall begynner jeg å synes at aksjen ser attraktiv ut. Kan være en finere inngang utover dagen, men på noen dagers sikt mener jeg det er et bra bet.

I forhold til Yara kommer det jordbruksrapport senere i dag som jeg mener vil fortsatt vise at behovet for gjødsel ikke synker framover mot sesongen. Verdens kornlagerrapport kommer ca kl 1430. Følg med..

This entry was posted in Aksjenyheter, Teknisk analyse and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Seadrill

 1. Martin says:

  SeaDrill og REC er helt klart store gode kandidater fremover, jeg må bare lære meg å selge før ting snur :) som jeg har bomma på flere ganger nå. Det går jo så fint oppover så jeg ser jo ikke noen grunn til å selge da, og før jeg vet ordet av det synker aksjene mine, hmfr!
  Men hva mener du om NHY?
  den er i vinden så bare det og går mot høyder som den ikke har sett på lenge.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Det er mange investorer som frykter overkontrahering av rigger nå, og ønsker sikkert å redusere risikoen. I tillegg er det en konvertibel obligasjon på 1 mrd. USD med konverteringskurs på 150 kr som er i ferd med å innløses.. Sikkert mange som ønsker å realisere 40-45 kr i gevinst ;)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Martin: Jeg skal være forsiktig med å diskutere strategi, men enten må man tåle svingninger på 3-5% eller så må man hele tiden flytte etter stoploss for å sikre gevinsten hver gang. Vet ikke hva du velger? :) Mange brenner seg på at man laster opp i oppgangstider og blir fulleksponert. Så faller markedet og man taper litt mer enn man tjente på vei opp. NHY dro jeg fram 27. mars sammen med Yara og NAUR og synes jeg har truffet bra med dem. Jeg synes NHY ser veldig interessant ut fortsatt og jeg ser vel den opp mot 51 – 52 kroner forutsatt at markedet fortsatt holder seg.

  AS: Ja, ser den. Men jeg synes aksjen ser interessant ut på litt lengre sikt og mener vel anledningen er en kjøpsanledning. Aksjen er nøytral/svak når alt annet skulle tilsi at aksjen skulle ha steget. Likevel ser jeg frykten på riggsiden i en viss tid framover. Hva tror du/dere? Skal aksjen ytterliggere ned eller konsoliderer den? :)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Vi har ikke noe spesielt syn på SDRL, men registerer at den trader i en “tight range” og den virker ferdig priset.

  Ha en fin helg :)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Kredittkort says:

  Jeg kjøpte REC da de gikk på børs for 95,- stykket og er veldig glad at jeg solgte på 150,-.

  I dag kom beskjeden om at de to eldste fabrikkene på Herøya stenges ned midlertidig og jeg tror dette muligens er begynnelsen på slutten for disse to fabrikkene (og kanskje resten i Norge?).

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>