Seadrill solgt i close i går, inn i Seawell

Jeg satt etter hvert stoploss i Seadrill på innkjøpspris 195,70. Jeg dro på trening fram mot close og fikk dessverre ikke varslet dere. Den røyk i stoppen og jeg svei av noen kroner i kurtasje.

Dagen i dag begynner som gårsdagen sluttet, Oslo børs på vei ned. Jeg brukte åpningen på å se etter muligheter. Vurderte Bulls fra start, men så at Seawell tikket ned under 39 kroner og ned tre prosent. Før jeg fikk sukket og lagt inn ordren steg den og jeg fikk den på 39 kroner blank. Samme størrelse som sist 3000 aksjer.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Seadrill solgt i close i går, inn i Seawell

  1. USA henter seg inn en del og makrotallene som kom i ettermiddag i tillegg til tallene fra Morgan Stanley var absolutt ikke verst. Det er vel oljelagertallene og dermed oljeprisen som driver dette i Oslo. Vi får se. Kan hende vi får en opptur i morgen, men vær forsiktige i den fasen vi er i nå..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>