Resultatsesongen i gang

Det er lite som skjer i dag av makro og øynene er rettet mot Ben Bernankes tale i ettermiddag kl 16. Der vil det bli spennende hva han ser for seg av utvikling framover og om han har noen kommentar knyttet til arbeidstallene som har vært svake.

I tillegg er øynene rettet mot Q2-rapporteringen som er i full gang. Noen leverer, mens andre skuffer. Jeg synes ofte at reaksjonen kan være større enn det som er riktig. Dette synes jeg ser ut til å skje i Nordic Semiconductor (NOD) som viser til svakere omsetning og resultat enn forventet. Likevel skal man være klar over at Q2 2010 som det sammenlignes med var eksepsjonelt bra og ikke minst at ordreinngangen ikke er aller verst. Uansett syntes jeg NOD til 18 kroner stykket ser billig ut og jeg regner med at den ikke ender 9% ned i dag.Ta en titt på Q2 2011 selv.

I går trakk jeg fram noen aksjer som så spennende ut. Jeg synes de fortsatt gjør det. Ikke minst DNB Nor som stort sett er lite eksponert for den europeiske gjelden. Det er interessant å bruke litt tid på å se hvor diverse aksjer har hatt støtte og snudd den siste tiden. For Subsea 7 er det et soleklart nivå rundt 128-130.

 Resultatsesongen i gang

Norsk Hydro setter stadig bunner rundt 38 kroner.

 Resultatsesongen i gangBevegelser ned mot disse nivåene kan gi gode innganger. Ellers synes jeg et brudd på 320-nivået i Yara er spennende. Da vil det nok være rom for ytterliggere stigning. Inntil videre er det en viss motstand der.

This entry was posted in Aksjenyheter, Selskapspresentasjoner, Teknisk analyse and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>