REC Q3

Jeg har sittet over REC-tallene og bestemt meg for å ikke se så nøye på dem, med mindre de skuffet veldig. Det synes jeg ikke de gjorde selv om Hegnar skriver at de skuffer stort. DN er noe mer nyansert og sier at selskapet innfrir. Driften er styrket, underskuddene blir mindre og omsetningen stiger. Dette er etter min mening mer positivt enn det Hegnar online skriver. Årsakene til de forskjellige tokningene av tallene er at forventningene har vært veldig sprikende. Her ser du hva jeg vil trekke fram som det viktigste.Det som kanskje var mest positivt i rapporten er rapporten om at alle produktområdene opplever økt etterspørsel. Dette er veldig positivt og sier noe om potensialet og drivet i bransjen. Aksjen falt ned til 21,05. Hadde den falt til under 21, hadde jeg også kjøpt mer. Den svingte opp igjen og står nå rett i underkant av 22 kroner. Jeg er veldig komfortabel med å være eksponert i sektoren framover.

For de som har tid anbefaler jeg å ta en titt  på presentasjonen som REC holdt i dag. Den viser klare grafer som stiger både på omsetning og etterspørsel. Kom gjerne med spørsmål eller innspill til innlegget.

This entry was posted in Selskapspresentasjoner and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to REC Q3

  1. Er det noen kommentarer til Q3? Jeg ser guidinga er konservativ som det heter.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>