REC og NHY fortsatt

Det nye året starter bra og Oslo Børs stiger nesten prosenten i morgentimene. Mine aksjer REC og NHY outperformer og alt er slik det skal være icon smile REC og NHY fortsatt

REC meldte i morgentimene i dag om en kontrakt tilsvarende 1,1 mrd med produsksjon av silisium med en asiatisk produsent. Dette er selvfølgelig godt nytt og REC har i løpet av kort tid sikret seg flere kontrakter i milliardklassen. Likevel ser jeg at en analytiker i Carnegie sier at kontrakten er relativt liten og baserer seg på markedsverdi i salgsøyeblikket og ikke pr. nå. Jeg mener det er utelukkende positivt fordi REC etter hvert tar markedsandeler i en sektor jeg har tro på i framtiden.

NHY plukket jeg opp før jul med tanke på de sterke metallprisene. Aksjen steg jevnt gjennom romjula og jeg ligger nå nesten 1,50 krone over kjøpsprisen. Dette er bra. Vi får se hvor lenge jeg holder på den, men egenkapitalen stiger.

Egenkapitalen kan dere forresten følge under Portefølje.

Med ønsker om et godt og profitabelt nytt år til alle mine lesere.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>