Q2 Dolphin Group

fleet polar duchess Q2 Dolphin GroupDa er Dolphin Groups Q2-rapport lagt fram og jeg synes dette er bra. Det kunne vært bedre, men selskapet tjener penger. Mye penger og det er den viktigste faktoren for at jeg investerte i dette selskapet før tallene. De sier at de med suksess har kommet inn i 3D-markedet og varsler at de utvider kapasiteten med et nytt fartøy som de allerede nærmest har kontrakter til gjennom en backlog på 132 mill. USD. Dette er bra ettersom omsetningen totalt i selskapet for Q2 er på 50 mill. På et år har omsetningen i Q2 økt fra 24,1 mill til 50 mill, altså en dobling.

Når det gjelder guidingen viser de til en prissetting som er i “high-end of our guided range”. De ser at sterk backlog vil også gjøre at de kommer sterkere ut fram mot 2013 ettersom aktiviteten minst vil være på 2012-nivå. Aksjekursen er jeg dog spent på. Mange kan ha kjøpt på forventninger om et godt resultat og selger igjen når resultatet er lagt fram, mens andre er langsiktige i dette og ser at Dolphin Group vil fortsette å vokse. Det kan komme press på aksjekursen utover dagen, men resultatet er godt og det hadde vært riktig med en bounce etter å ha offentliggjort første kvartal der de tjener godt med penger.

Her er Dolphin presentasjon av Q2.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>