Profitt i obx bear, sitter ned i REC

Da har jeg solgt ut obx bear med noen høringer i gevinst. Det viste seg riktig å ta inn en liten korreksjon. Sentralbanken i kina hever som sagt renten og vi har fått nytt fokus på gjeldsproblemer i Europa. Likevel holder statoil oslo børs oppe og det ser ut til å stabilisere seg. Jeg bruker anledningen til å snitte ned REC-posisjonen min med kjøp av ytterligere 4000 aksjer.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Profitt i obx bear, sitter ned i REC

  1. Hello igjen. Grei “call” at markedet skulle korrigere litt, jeg var på samme ballen og fikk noen øre i på nedsiden i dag, men jeg er skeptisk til REC possen din. Det går rykter i hele byen om at Hafslund posten er til salgs, og det er innsidesalg fra management der. Når en bluechip faller over 5% på Oslo Børs på bra volum så burde varselampene blinke. Jeg håper du får rett, men personlig synes jeg den ser farlig ut :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Den siste 4ker en veldig kort trade. Den falt for mye i går og man har sett de seneste gangene den har gjort det, har den også korrigert noe opp dagen etter. Jeg brukte anledningen på å få ned snittet mitt og hive dem ut med noen tiører i profitt. Jeg er helt enig i at selskapet er risikofylt med de nyheter som har kommet. Jeg er veldig på vakt, men kommer vel fortsatt til å holde 5k i bunnen av porteføljen til når solsektoren OG Rec kommer tilbake.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>