Profitt i DNB NOR – vanskelig marked.

I venstre kolonne ser dere aksjene jeg har i porteføljen min og der har DNB Nor vært de siste dagene. Jeg lastet opp på tirsdag og siden da har aksjen gått fem kroner. Håper flere tok tipset icon smile Profitt i DNB NOR   vanskelig marked.

Ellers er markedet vanskelig. Det er mye forskjellig som man ikke helt har oversikt over. USAs statsgjeld ble i går satt på Moodys liste over mulig nedgraderinger. Italia skal stemme over kuttiltak i overhuset i dag. Finansminister Tremonti ønsker å kutte budsjettunderskuddene fra 3,9% (!) til 0 i løpet av 2014. Dette er kraftig kost selv for Berlusconi, men det er signalisert at tiltakene vil vedtas.

Ellers er som sagt resultatsesongen klar. Jeg synes Atea leverte godt i dag. De viser til at markedet er tilbake på nivå med 2007, altså før finanskrisen og stadig større vekst. I tillegg tar Atea markedsandeler gjennom blant annet å sluke mindre selskaper. Dette er en strategi som har gjort selskapet til det ledende selskapet innen IT-consulting. Langt større kontantstrøm, driftsinntektene er opp 22,4% fra året før til nesten 5 mrd og marginene vokser. Dette er svært positivt og CEO i Atea Claus Hougesen uttaler følgende: ”Jeg er svært tilfreds med å se den sterke økningen i inntjening. Kombinert med
solid kontantstrøm i kvartalet gir dette rom for videre vekst både organisk og
gjennom oppkjøp.” Ta en titt og bedømm selv: Atea Q2 2011

This entry was posted in Aksjehandler, Aksjenyheter, Selskapspresentasjoner and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>