Prøver meg igjen..

Jeg har stått på sidelinjen i en god stund nå etter noen sviende tap. Etter Fukushima og jordskjelvet i Japan ble jeg stoppet ut på omtrent bånn i Yara og Statoil. Yara på 249,5. Dette svir noe grenseløst og det var riktig å ta seg en pust i bakken sammen med en øl i vårsola og trykke på svenske-knappen.

Nå forsøker jeg meg igjen. Det vil ikke bli like mange oppdateringer som tidligere rett og slett fordi jeg ønsker å være roligere, ta lengre posisjoner. Jeg fikk oversikten over fjoråret der den eneste grunnen til at jeg tapte penger, var kurtasjen. Brutto var jeg godt i pluss. Mange korte handler gir et slikt resultat.

Markedet har svingt en del gjennom vårmåndene, men fallet nå i juni ble for fristende og jeg brukte anledningen til å bygge en portefølje av flere selskaper. Noe innen oljeservice som fortsatt ser sterkt ut og noe i andre sektorer. I tillegg så ser det ut til at det finnes en del viktige støtteivåer som nå testes etter oppgangen. For å nevne noen  Yara på 300, Seadrill på 180, Norsk Hydro på 40 og så videre. Vi år se. Reaksjoner ned kan gi gode kjøpsanledninger.

Porteføljen består nå av: Yara, Subsea 7, Aker Soloution, Dnb Nor, Norsk Hydro, Emgs, RCL og litt REC. Vi får se hvordan dette går. Uansett er kursmålene ca 10% og stoploss på 5%. Da skal man tåle en del svingninger.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Prøver meg igjen..

  1. Godt å se at du er tilbake. Det var nok sikkert veldig lurt å ta seg en pause etter noen sviende tap og ikke minst å få litt oversikt over hva som gikk galt. Å ha litt lenger posisjoner er nok ikke så dumt.

    Blir spennende å følge med videre.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Hei. Takk for kommentar. Har tatt en god og sund pust i bakken. Det har vært godt. Jeg har spredt porteføljen en del og heller ikke gått i for tett stoploss under dagens fall. Skal ha en mer robust handlingsstrategi så får vi se..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>