PGS og REC

Det gikk egentlig raskt. Jeg har kjøpt PGS og vektet emg opp i REC. REC holder seg fantastisk bra i dag og man kan kanskje endelig få litt betalt for lagget i forhold til solsektoren i USA. Når aksjen er så sterk som den er nå kommer den til å stige kraftig hvis markedet begynner å hente seg inn igjen. Jeg tror vi kan se 22 – tallet hvis markedet kommer noe tilbake i morgen. Ytterliggere 2000 aksjer i REC kjøpt på 21,45

PGS la fram tall som guidet noe ned framover, men dette ble også gjort klart på kapitalmarkedsdagen. Jeg synes det ser ut som er overreaksjon. I tillegg har PGS falt til bunnen av stigende trend fra september og jeg kjøper 1000 PGS på kurs 87,95.

Er forøvrig veldig glad for at jeg kastet ut EMGS i går. Den er veldig tung i dag. Jeg ser etter inngang igjen på et senere tidspunkt.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to PGS og REC

  1. Magnus says:

    De siste dagene har vært veldig røde og jeg har hatt store papirtap. Mye i bla. PGS og EMGS (-13,13%). Er glad jeg solgte halve porteføljen i EMGS i går, men burde gjort som deg og solgt meg helt ut. Ville du gjort i min situasjon ang EMGS?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Pingback: Oppdatering | Aksjehandleren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>