Oppdatering

Jeg forventet en fin åpning på Oslo Børs i dag. USA dro seg fint opp i går og oljebaserte selskaper steg jevnt utover kvelden. Jeg forventet Oslo Børs opp en halv til én prosent. Jeg tok feil, som jeg har gjort flere ganger nå. Det er uro fortsatt i Midt-Østen og man får fortsatt signaler om uro knyttet til både banker og statsgjeld i Europa. Jeg tør å hevde at hvis Oslo Børs hadde vært åpent i amerikansk tid, ville den vært betydelig høyere. Vel vel. Det er i hvert fall et faktum at Euro-sonen er mer negativ enn statene som dro seg til høyeste notering på et par år.

Jeg synes REC og PGS holder seg bra. Jeg har satt stoploss i PGS på 86,90. Det ligger under den stigende trenden og brytes denne er ikke bakgrunnen traden gyldig lenger. Jeg ønsker å se 22 i REC i løpet av dagen.

Magnus som kommenterte gårsdagens innlegg at han sitter skeivt i EMGS. Jeg synes aksjen har falt mye og det ser ut til å være en del støtte rundt 11,00/10,90. Jeg vil nødig anbefale noe som helst, men jeg vurderer inngang igjen på dette nivået. Man skal huske at guidingen for Q1 var bra og at uroen rundt 20-millioners salget kanskje er i ferd med å legge seg. Magnus: en amatørs tips er vel å avvente noe, kanskje også snitte ned (Med masse forbehold…)

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>