Oppdatering EMGS og REC

Oslo Børs ser meget sterk ut. Jeg sitter fortsatt i Bulls og kommer til å sitte der til vi møter sterk motstand. Likevel ser jeg ikke helt den store motstanden før vi er på 460, kanskje 480 etter hvert. Her er det bar å være med.

Jeg klarte å dra påmeg 4000 aksjer i REC på morgenkvisten. Årsaken til dette er at jeg satser på at First Securities er ferdige med å selge for en stund. Det er en stor aksjepost som har blitt solgt ut og i går solgte de ca 5 millioner aksjer alene. Det er store summer. I tillegg har aksjen lagget i forhold til de amerikanske konkurrentene som har gått bra de siste dagene. Jeg legger resultatet og guidingen til side og setter en kort trade i REC med kursmål over 21,60, kanskje 80  i løpet av dagn. Aksjene ble kjøpt med snitt 21,25.

Ellers kom det melding etter stengetid i går om at storaksjonæren i EMGS Warburg Pincus har solgt 20 mill aksjer til kurs 12 kroner. De satt med ca 40% av selskapet og sitter igjen med i underkant av 30 nå. Dette drar selvsagt prisen ned, men jeg er ikke mindre bull av den grunn. De har lenge signalisert at de vil redusere beholdningen mellom 12 og 14 kroner. Jeg ser på dette som en kjøpsmulighet og vurderer å vekte meg opp utover dagen.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>