OBX Bear, inn i PGS

Oslo Børs er stabilt nede i underkant av prosenten. Jeg synes markedet ser ut til å stabilisere seg rundt 425 og i tillegg holde Tyskland seg over viktige tekniske nivåer. Dette er bra og jeg begynner å ta inn longs igjen. OBX Bear solgt på 21,70 med 45 øre i profitt pr aksje, noe jeg er godt fornøyd med.

Tar også inn PGS som jeg handlet med hell forrige uke på 83,90. Aksjen har falt en del igjen, mens det kan se ut til at oljeprisen også er i ferd med å snu. Dette synes jeg lover bra for oljerelatert og kjøper derfor 1200 aksjer.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to OBX Bear, inn i PGS

 1. Martin says:

  Det virker som du vet hva du holder på med, for nå har PGS gått opp idag. Og det får meg til å lure om du er så dyktig eller om det er ren og skjær flax eller om det er megleren din som har mye med dette å gjøre?
  :P

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Nja, flaks og flaks. Jeg vet ikke helt om jeg er veldig dyktig. De som har fulgt meg en stund vet veldig godt at jeg både gjør lure handler og noen som ikke er så lure i det hele tatt (REC, QEC o.a.) Likevel ser det ut til at jeg har fått det til bedre og bedre.

  Megleren spiller en helt klart stor rolle, det har jeg ikke lagt skjul på. De fleste gangene er det han som ringer og foreslår, noen ganger foreslår jeg. Vi diskuterer forskjellige case og scenarier ofte flere ganger om dagen.

  Gikk forøvrig i stoppen i PGS :)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>