Ny ledelse i Italia og Hellas

Både Italia og Hellas har rekruttert inn økonomer som statsledere og helga var rolig i forhold til ytterliggere nyheter om gjeldsrotet. Berlusconi gikk av på lørdag og man har klart å få til et stabilt og reformvennlig styre. Foreløpig. Likevel drar ikke markedet videre på dette og jeg holder fortsatt på teorien om at et skifte av statsledere ikke gjør noe med de grunnleggende utfordringene i gjeldssituasjonen.

Jeg mener også at Oslo børs kommer til å korrigere ned til 365-370 – området både på grunn av at jeg tror situasjonen i Italia er større og mer sammensatt enn det som er priset inn i dag, og mer teknisk.

For mine aksjer ser det ut til at de holder seg godt. Ser at Subsea dra inn en kontrakt verdi 2,8 mrd med Petrobras. De bestiller dermed bestiller også Subsea et nytt rørleggerfartøy. Subsea er et solid selskap som jeg fortsatt har tro på framover.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>