Ny aksje i poreføljen

logo top Ny aksje i poreføljenDa er det enda en nykommer i porteføljen. Jeg bygger nå en portefølje som jeg vil ha over litt tid, men denne aksjen kjøper jeg på grunn av hendelser i morgen allerede. Dolphin Group er et selskap som består av to: Dolphin Geophysical og Dolphin Interconnect Solutions. Det siste selskapet jobber med kommunikasjonssystemer mellom PC’er og har levert systemer til en rekke store selskaper internasjonalt.

Det er det første som etter min mening er interessant. De driver med både 2D og 3D-leting etter petroleum og har gjennom noen kvartaler vesentlig økt omsetning og resultat. De har også gjennom siste kvartal varslet om flere inngåtte kontrakter, også med store selskaper. Jeg mener at dette vil bli synlig i kvartalstallene som kommer i morgen kl 0800. Det er skjelden jeg tar en risiko, som det alltid er, å sitte over tall, men jeg tror selskapet er solid og vil vise ytterliggere vekst i morgen. Dolphin Group kjøpt på 4,97.

Markedet for øvrig er ned en halv prosent, men vi har akkurat vært oppe og satt en årsbeste og jeg er ikke videre bekymret. Det kan selvsagt by på gevinstsikring for de som var med gjennom sommeren. Vurderer gevinstsikring selv, spesielt i Subsea 7 der jeg sitter med 25% avkastning.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>