Norsk Hydro!

Som dere har sett den siste tiden har jeg siklet på Hydro. Jeg synes den har lagget litt i forhold til sektoren generelt og ikke minst når det er en positiv undertone i aluminium sist vist i Alcoa-rapporten. Jeg nevnte at jeg helst så at Hydro trakk seg ned mot 43,50 før jeg kjøpte. Likevel kjøper jeg nå. 3000 + 3000 aksjer der den ene halvdelen skal ut igjen i løpet av dagen og den andre kan sittes på i noen dager. Jeg tror Hydro vil stige jevnt utover dagen.

Jeg selger Seawell. Som jeg nevnte i går ser det ut som om den tar seg en pause. Jeg har tjent bra i den og mener fortsatt den er et godt case, men ikke når den er så overkjøpt som nå.

Ut: 3000 Seawell snitt 40,50

Inn: 6000 Norsk Hydro snitt 44,21

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Norsk Hydro!

 1. Martin says:

  Rec går så det fyker om dagen, som du sikkert har sett/vet, hvor høyt tror du den kan fyke?
  når bør man evt. kvitte seg med aksjene?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Ja, REC går bra. Det kom melding fra Tyskland i går om at subsidiekuttene ikke blir så stor som først planlagt. Det er gode nyheter i tillegg til alt annet fra sektoren. Framtidsutsiktene ser bra ut og blant annet Kina snakker om ytterliggere investeringsvilje i solenergi. Jeg beholder den på lengre sikt, men jeg blir ikke overrasket om den snart er på tidligere topp rundt 23.
  Hva tror du/dere?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Pingback: Tweets that mention Kjøper Norsk Hydro! | Aksjehandleren -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>