Nedgradering av Italia

lifeybalance Nedgradering av ItaliaStandard & Poor’s nedgradering av Italiensk statsgjeld og Hellas har fortsatt trøbbel. Virker som om det blir vanskeligere og vanskeligere å balansere dette. Jo lenger man drar hjelpen til Hellas, desto høyere blir også fallhøyden hvis Hellas blir satt tilbake til start. Markedet blir preget av denne situasjonen som nå utspiller seg. Likevel er det mye som er priset inn i dette, men jeg frykter hva som skjer hvis nyheten kommer om en gresk default.

Markedet ser likevel bra ut (Oslo Børs snur 1% opp intradag) og jeg sitter fortsatt med en bred aksjeportefølje. Strategien er fortsatt at 345 -350 holder som støttenivå. Nå ser det ut til at vi snur opp fra 360 også, men ser fram i mot en test av dette i løpet av kort tid. Archer var sterk i går og fortsetter i dag, mens REC setter stadig nye all-time low. Jokeren er jo hva Orkla gjør med aksjen. Vil de kaste ut aksjene sine nå, er det trøbbel for REC i lengre tid framover. Orkla som tidligere har nevnt at de har mål å selge over 30 kroner tidligere. Jeg rører ikke aksjen. Enda.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Nedgradering av Italia

  1. Pingback: | Aksjehandleren

  2. Pingback: Det blir nedgang, men hvor stor? | Aksjehandleren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>