Nedgradering av franske banker og annen uro

Gir dette kjøpsmuligheter? Vi har beveget oss opp og ned igjen flere ganger mellom 345 og 380. Vi er i ferd med å komme ned igjen mot tidligere bunner. Jeg jobber ut fra at dette nivået holder denne gangen også. Hvis ikke må man revurdere strategien.

Jeg tok inn REC altfor tidlig på fredag. Jeg syntes jeg så en tendens til å sette stadig høyere topper på indeks, mens REC ble solgt kraftig av. Det fortsetter naturligvis i dag, men jeg mener aksjen har store muligheter til å komme til målene mine i løpet av eventuelle drag oppover. Jeg har bestemt meg for at aksjer ser billige ut nå. Solide selskaper som Statoil, Yara, DNB og Hydro prises lavt og dette er en kjøpsmulighet.

Samtidig skal man ha med seg hvorfor nedgangen foregår. Vi kommer til å oppleve mer uro blank bankene og statsgjeld. Vi vil komme til å få nok en runde med krisepakken til Obama i forhold til å forplikte seg på budsjettkutt der republikanerne trenerer. Men er dette nå priset inn? Hva tror dere?

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Nedgradering av franske banker og annen uro

 1. Jeg er imponert over din sterke overbevisning, for jeg er livredd dette markedet. Det har ikke vært større turbulens siden 2008 med bankkrise og Lehmankonkurs. Skal indeksen ned 10% de neste ukene inn i Oktober, som tradisjonellt er den mest risky måneden fordi mange fond avslutter sitt regnskapsår i november, så kommer mye av porteføljen din til å falle 15-20% siden flere av aksjene har høyere beta enn “markedet”.

  Når du sitter så bredt eksponert så hadde jeg vurdert sikringsstrategi. Enten å allokere noe til OBX Bear eller shorte noe drit du ikke har tro på :) Just my thoughts!

  Treffer du med ditt meget bullish syn denne høsten, så skal du ha all ære ;)

  Mvh

  AksjeSpekulanten

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Takk for kommentar. Jeg jobber i forhold til at indeks klarer å holde seg over 340-345 som har vært støttenivåer tidligere. Hvis dette ikke skjer så må jeg revurdere strategien. Vi får se. Det er mye uro, men enormt er priset inn slik det ser ut nå.
  Vurderer også bjørner fortløpende, men jeg føler at da måtte jeg hatt dem inne i et par dager. Nå er vi så nære støtten at jeg ikke ser noe vits. Altså med mindre vi deiser i bakken og drar nedover mot 320 :)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>