Det blir nedgang, men hvor stor?

bernanke qe cartoon Det blir nedgang, men hvor stor?Jeg nevnte for et par dager siden at vi skulle få en test av 355-360-nivået om ikke lenge. Vi får en ettertrykkelig test av dette nuivået i dag. Det er fullt mulig vi braser rett gjennom, men igjen er vi avhengig av hva dette fallet vi kommer til å få fra morgenen i dag blir sett på som. En kjøpsanledning eller gevinstsikring og stoploss. Uansett er årsaken til fallet innlysende. Bernankes uttalelser i går som fikk markedet til å selge av og Moody’s nedgradering av tre gigantbanker i USA. Hva skal til for å snu dette?

Bernanke sa i går som følger: “Recent indicators point to continuing weakness in overall labor market conditions, and the unemployment rate remains elevated,” og “There are significant downside risks to the economic outlook, including strains in global financial markets.”. Dette byr uansett ikke på positivitet i markedet. Moody’s nedgradering av Citigroup, Bank of America og Wells Fargo hjalp heller ikke på.

Dagen i dag vil by på kjøpsmuligheter etter min mening, men Yara var tung i går og kan falle ytterliggere, DnB NOR kan bli tung. Kanskje er det fie kjøpsmuligheter fram mot lunsj når vi toucher 355? Vi får se. Hva tror du?

Uansett kan for eksempel en inline eller bedre jobless claims bidra til å styrke markedet igjen, men man skal være modig hvis man vil satse på det.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>