Nedgangen gir kjøpsmuligheter?

 Nedgangen gir kjøpsmuligheter?Nedgangen kom, dog noe mer kraftid enn det jeg forestilte meg. Vi er nede på 340-tallet og jeg så for meg et fall til 350-området. Angela Merkel raderte ut gårsdagens oppgang og vi endte i minus. Jeg forstår Merkels skepsis, men tror at Sarkozy og Merkel bruker helgene godt, noe de har gjort før. Jeg kommer til å kjøpe fra start i dag for å vekte opp i aksjene jeg eier. Jeg må si at jeg liker meget godt Subsea og Yara på disse nivåene. Også AKSO ser spennende ut under 60 kroner igjen etter at den for kort tid siden lå godt over 70.

Ikke at man skal satse for mye på slikt, men det er jo også slik at man nå går inn i en periode med tradisjonelt bra oppgang. Kanskje kan inngang nå by på julebonus?

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>