Minste motstands vei er opp.

Markedet er solid og blåser fortsatt oppover. Jeg er fornøyd med å ha rett i tesen om at det meste av nyheter knyttet til uroen Midt-Østen. Uroen i Libya og Gaddafis martyønske er priset inn og oljen stabiliserer seg. Minste motstand er opp.

I går kom også nyheten om at USA opphever boreforbudet i Mexico-gulfen og dermed er det også duket for nok en opptur i seismikk og annet oljerelatert. I tillegg til høy oljepris ser det bra ut for OBX bulls.

Ellers synes jeg fortsatt Yara og RCL er interessante bet på roligere tider og forventer at oppturen fortsetter i begge aksjene. Når det gjelder REC kom det i går melding om massivt nedsalg i aksjen fra flere store eiere og vi får stadig meldinger om at subsidier skal kuttes over hele linja. Solaksjer var tunge i går og jeg forventer ytterliggere nedside i REC. Være forsiktige.

Det er den første mars og jeg har ofte hørt at den første i hver måned er en bra dag å være eksponert på long-siden. Dette har jeg ikke sett tall på, men fant et bilde for S&P. Den første i hver måned ser ut til å være solid. Her bør man være long ut dagen icon smile Minste motstands vei er opp.

SP first of the month Minste motstands vei er opp.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>