Markedet er sterkt!

Da torsdag i forrige uke ble en innertier, ble fredag en oppvisning i dårlig risikohåndtering og grådighet. Aksjene mine dro seg uten unntak sterkt ned med bakgrunn i gevinststikring og negative meldinger.

I dag drar det seg solid opp igjen på blant annet sterk oljepris. Uroen i den arabiske verden ser ikke ut til å påvirke nevneverdig og Oslo Børs stiger mot årshøye i løpet av dagen.

EMGS melder om enda en ny kontrakt. Riktignok er det mindre kontrakter som tikker inn om dagen, men det viser at selskapet har interessant teknologi og posisjonerer seg stadig med større markedsandel. Dette er en aksje som jeg fortsatt har veldig tro på selv om den har nesten tredoblet seg fra i høst.

Agilis Securities melder om fortsatt strong-buy på REC og har et kursmål på 12 måneders sikt på 32 kroner. De melder om positivt sentiment i industrien. Jeg er også, som dere vet, veldig positiv til sektoren. Man ser stadig større etterspørsel og nedgang i produksjonskostnadene. REC stiger veldig bra i dag og jeg venter at man etablerer seg over 20 kroner fram mot Q4 – rapporten 9. februar.

Seawell stiger med bakgrunn i at oljeservice generelt stiger bra.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>